artikel

Vikariat: Föreningssekreterare

Vill du vara med och bygga rörelse i Vänsterpartiet Malmö? Vi utlyser tjänsten vikarierande föreningssekreterare, som tillsammans med styrelsen, de politiska sekreterarna och kommunalråden arbetar för att möjliggöra partiföreningens organisatoriska utveckling.

 

Arbetsuppgifter

Föreningssekreterarens roll i Vänsterpartiet Malmö är ett heltidsarvoderat uppdrag med fokus på administrativa och organisatoriska uppgifter. Som föreningssekreterare kommer du vara ansvarig för administrationen av vårt medlemsregister och andra digitala system, sköta logistiken kring våra lokaler och material, och ofta vara en första kontaktperson för medlemmar och andra som söker kontakt med partiföreningen.

Föreningssekreteraren ska också kunna sköta viss ekonomiadministration såsom redovisning och löner för att understödja partiföreningens ideella kassör.

Vänsterpartiet Malmö har ett litet antal heltidsarvoderade som både samarbetar och arbetar självständigt, och utöver de uppgifter som är specifika för föreningssekreteraren kommer du också behöva kunna möta behov som uppstår i andra delar av verksamheten.

 

Kvalifikationer

Arbetet är med andra ord varierande och för att trivas i uppdraget behöver du känna dig bekväm med olika typer av arbetsuppgifter och vara bra på att planera och arbeta strukturerat.
För att vara aktuell för tjänsten ska du vara medlem i Vänsterpartiet Malmö.

 

Det är meriterande om du har

  • Erfarenhet av föreningsadministration och god kunskap om partiföreningens verksamhet
  • God förmåga att arbeta självständigt utifrån av organisationen uppsatta mål
  • Kunskaper inom ekonomiadministration.
  • B-körkort
  • Färdigheter inom fler språk än svenska och engelska

 

Anställningsform -villkor och lön

Tjänsten är ett vikariat med start snarast och slutdatum 2022-12-31. Tjänsteomfattningen är 100%. Vi följer Vänsterpartiet Malmös policy om lika lön enligt partiets kollektivavtal (Handels rörelseavtal) för politisk sekreterare.
Arbetstiden är oreglerad – arbete på kvällar och helger förekommer.

 

Upplysningar kring processen

Enligt Vänsterpartiet Malmös valpolicy kommer styrelsen att bereda och besluta om tjänsten då den är kortare än 2 månader.

Du kan skicka din ansökan till [email protected], du får ett svar som bekräftelse på mottagen ansökan.

 

Sista dagen för ansökan är fredagen den 28 oktober 2022.
Sökande förväntas tillhandahålla CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor, kontakta ordförande via e-post till [email protected] eller telefon 072-171 15 67.

Kopiera länk