Nomineringar!

Nominera till årsmötet

På vårt årsmöte lör 28 jan på Moriska paviljongen väljer vi som vanligt styrelse och ordförande för partiföreningen, ledamöter till Zetkin foundation AB, ledamöter till Henry Lindbergs stiftelse, revisorer, ledamöter till föreningen vänsterns hus.

Det är hög tid att börja prata med folk som kan tänkas vara intresserade av något av dessa uppdrag och om du redan gjort det, skicka in dina nomineringar!

Du nominerar som vanligt genom att maila [email protected] Nomineringsstopp är 31/12 2022. Om du undrar över något tveka inte att kontakta någon av valberedningens ledamöter, Patrik Munthe, Hodan Omar, Alicia Smedberg, Malcolm Momodou Jallow, Gunilla Ryd, Anton Wendt, Martina Skrak, Hanna Thomé, Shifte Mosalli, Hanna Gedin och Kalle Eriksson. Nummer till sammankallande är 0735138789.

Valberedning

Ny valberedning bereds av den avgående styrelsen. Nomineringar ska mailas till [email protected].

Förhandsnomineringsstopp för valet av ny valberedning är den 31 december 2021.

 

Uppdatering 221219:

Ytterligare val på årsmötet

Nu har vi fått information om platser till ytterligare kommunala uppdrag. Dessa val ska göras på årsmötet och nomineringstiden är fram till 30/12 2022. De val som vi ska göra är följande:

  • Stiftelsen sommargårdar
  • VA Syds ägarnämnd
  • Malmö kommun parkeringsaktiebolag
  • Malmö Leasing AB
  • Malmö stadsteater

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

Uppdatering 220111:

Styrelsen har beslutat att flytta valen av Styrelse till Zetkin Foundation, ombud till distriktsårskonferens, Henry Lindbergs stiftelse och representant till föreningen Vänsterns hus till medlemsmöte 15/2.

Sittande valberedning börjar dock beredningen av dessa val och vi vill gärna ha in nomineringar så snabbt som möjligt. Nomineringsstopp är 14/1 så in med nomineringar till [email protected]

Vid frågor hör av er till Patrik Munthe 0735138789 [email protected].

Kopiera länk