Fackligt

Ansök till facklig-politisk vänsterskola!

I början på 2024 startar Facklig-politisk vänsterskola, Vänsterpartiets facklig-politiska studiecirkel runt om i landet. Målgruppen är du som är yrkesverksam och fackligt engagerad eller intresserad av att bli det.

Föreläsare facklig-politisk vänsterskola (pdf)

Studierna består av 6 träffar för deltagarna. Först tar vi del av en föreläsning, därefter diskuterar vi och reflekterar tillsammans över innehållet. Syftet med diskussionerna är att alla ska komma till tals, för att vi på bästa sätt ska kunna öka våra kunskaper.

Innehållet i facklig-politisk vänsterskola utgörs av en bredd av frågor. Deltagarna får kunskaper om det fackliga engagemangets historia, aktuella facklig-politiska frågor, och målet med utbildningen är att deltagarna ska få insikter i både teoretiska och praktiska perspektiv på det fackliga arbetet. Du som deltar behöver inga särskilda förkunskaper, men även du som är erfaren kommer att lära dig nya saker i facklig-politisk vänsterskola!

I Skåne kommer vi anordna en fysisk studiecirkel i Malmö samt en digital för hela Skåne.
Plats och tid för fysisk studiecirkel är kl. 18.30-20.00 på Poeten på hörnet, Södra Förstadsgatan 65 B Malmö med start på tisdag den 6 februari och följande datum 20/2, 5/3, 19/3, 9/4 och 23/4.

Den digitala studiecirkeln sker på Zoom kl.18.30-20.00 med start på onsdag den 7 februari och följande datum 21/2, 12/3, 20/3, 10/4 och 22/4. Vi som håller facklig-politisk vänsterskola i Skåne heter Mia Christensson, Patrik Strand och Ulrika Mårtensson. Vi ser fram mot att träffa och utveckla våra kunskaper tillsammans med er som blir deltagare i årets upplaga av skolan.

Anmälan

Skicka in din intresseanmälan: OBS – senast 5 januari 2024. För att anmäla ditt intresse för att delta i Facklig-politisk vänsterskola, skicka ett mejl till [email protected]. Skriv ”Ansökan Facklig-politisk vänsterskola” i ämnesfältet och ange om du vill gå fysiskt eller digitalt, namn, telefonnummer samt även vilket fackförbund du tillhör.

Med vänlig hälsning
Fackliga utskottet, Malmö

Kopiera länk