• Hem
  • Kom med i valrö...
sida

Kom med i valrörelsen med Vänsterpartiet Malmö!

Du är på väg att bli en superhjälte i Malmövänsterns valkampanj! Mycket står på spel i årets val. Här kan du läsa om våra olika aktiviteter och anmäla dig direkt för att delta. Alla kan vara med oavsett hur mycket eller lite erfarenhet en har sedan tidigare!

Så här kommer du igång:

STEG ETT: Följ en av de röda länkarna till vår kampanjplatform Zetkin. Här kan du se vilka aktiviteter vi erbjuder och boka in dig på dina första aktivistpass!

STEG TVÅ: Hitta aktiviteter som passar dig och klicka på “Anmäl Dig”. Du kan ta hjälp av kalendern och knapparna “visa mig var jag behövs” och “välj aktiviteter att visa” för att hitta rätt aktivitet för dig. Ifall detta är första gången du använder Zetkin så kommer du bli ombedd att registrera ett konto så att vi har dina kontaktuppgifter inför aktiviteten.

STEG TRE: Nu är du anmäld till dina aktiviteter! Du får en påminnelse på mail dagen innan aktiviteten med kontaktuppgifter till den aktivist som ansvarar för aktiviteten.

STEG FYRA: Dyk upp och delta i aktiviteten! På plats berättar den ansvarige aktivisten vad du kan hjälpa till med. 

Vill du anmäla dig till valaktiviteter direkt? Följ länken nedan till vår kampanjplatform Zetkin, så hittar du mer information om hur du anmäler dig till våra aktiviteter där. Annars kan du scrolla vidare för att hitta information om vilka aktiviteter du kan delta i under valrörelsen! 

Jag vill anmäla mig till valkampanjen!

 

Besök vår valhubb! Vill du träffa en av våra valaktivister och prata om hur just du kan engagera dig? Kom förbi Vänsterpartiets valhubb på Södra Förstadsgatan 38 (gamla ”Chock” på gågatan) så pratar vi om valaktivism över en kopp kaffe.

Ps: Du kan alltid ringa eller maila om du vill veta mer på
[email protected] 040-96 64 67

 

Lyft luren – ring väljare! Var med i Vänsterpartiets storsatsning Lyft Luren. Vi ring potentiella vänsterväljare i Malmö och Skåne och säkrar en röd valseger. Ingen erfarenhet krävs, alla kan vara med. En kortare utbildning ges på plats på vår telefoncentral.
Jag vill ringa väljare!

 

Möt väljare, prata politik och bjud på kaffe! Att träffa folk på gator och torg är ett av de bästa sätten att övertyga väljare om vår politik!  På flygbladsutdelningar står vi och delar ut flyers med vänsterbudskap. Med kaffe & politik tar vi med oss en lådcykel fylld med kaffe och fika och bjuder in till dialog med malmöborna över en kopp kaffe. Våra valstugor på Gustav Adolfs Torg och Möllevångstorget är öppna varje dag, här kan du alltid komma förbi för att prata med nyfikna väljare.  Det är nu eller aldrig – tillsammans gör vi skillnad!
Jag vill träffa väljare!

 

Vi målar Malmö rött med affischer! Gör så att Vänsterpartiet syns på varenda gata i ditt kvarter! Tillsammans med en grupp andra aktivister går du runt och sätter upp affischer på stan. Allt du behöver är bekväma skor och oömma kläder. På så sätt hjälper du vårt gräsrotsbudskap att konkurrera med brunhögerns reklammiljoner.
Jag vill affischera!

 

Valskola – om politik och att möta väljare! Vill du bli en mästare på att möta väljare i valrörelsen? Vänsterpartiet Malmö bjuder in till valskolan som fokuserar på mötet med väljare och Vänsterpartiets politik i valrörelsen. På kursen lär vi oss mer om Vänsterpartiets fokusområden i valet och hur du möter väljare på bästa sätt. Valskolan erbjuds flera gånger under valrörelsen och hålls på Poeten på hörnet, Södra Förstadsgatan 65 b. Vi bjuder på fika!
Jag vill gå valskolan!

 

Dela ut valsedlar! På valdagen så står vi vid varje vallokal i Malmö och räcker över valsedlar för vänsterpartiet till alla väljare, på så sätt vet de att deras röst är viktig för oss. Anmäl dig till att dela ut valsedlar så kommer vi att kontakta dig och boka in dig på en vallokal nära dig! Vi kommer också behöva hjälp med att köra runt fika till alla valaktivister.
Jag vill dela ut valsedlar!

 

Kom på Vänsterfest! Den 20 augusti äger Vänsterfesten rum, en kvällsfestival med DJ:s, lotteri, dans, kultur och politik hela kvällen.
Du hittar mer information om eventet här!

Träffa Nooshi! Den 3 september kommer Nooshi Dadgostar till Malmö.
Du hittar mer information här!

Följ med på AW med malmövänstern!  Vi ordnar AW fredag 26/8, fredag 2/9, och lördag 10 september. Vi ses vid valhubben på Södra Förstadsgatan 38 (gamla ”Chock” på gågatan). kl. 18:00.
Visa mig tiderna för Afterwork!

 

Kopiera länk