artikel

Din insats är viktig i EU-valrörelsen!

Vänsterpartiet är precis på gränsen till att knipa ett andra mandat i EU-parlamentet. Det skulle innebära att vi inte bara skulle skicka Jonas Sjöstedt till Bryssel, utan även Malmös egen Hanna Gedin.

Delta gärna på Malmös valvaka på Grand (länk)

Vi har all möjlighet att påverka utgången i valet, om vi alla hjälps åt! Din insats är även viktig i valrörelsen. Du kan se allt som är på gång (flygbladsutdelning, kaffe & politik och mycket mer) och anmäla dig via vår app Agera. Här kan du läsa mer om Agera: Supporterappen Agera.

Du kan också anmäla dig i Zetkin: Zetkin.

Om du har frågor kan du maila [email protected]. Under valrörelsen har vi något längre svarstid än vanligt.

Ps. Uppmana alla du känner att gå och rösta på Vänsterpartiet! Vänner, föräldrar, syskon… Skicka ett sms eller ta samtalet.

Här kan du läsa mer

Kopiera länk